Referenties bouwprojecten

  • Erwin weet zich snel en duidelijk verstaanbaar te maken op de bouw. Door zijn manier van communiceren én bouwkundige kennis wekt dit snel het vertrouwen bij een aannemer.–Jaap ten Haaf, projectleider Vastgoed, Abrona

  • Erwin Lam weet waar hij het over heeft, neemt je zorgen weg. Hij is betrouwbaar en handelt altijd heel correct.–Henry Staal, opdrachtgever nieuwbouw Harderwijk

  • Ons kantoorpand moest in zeer korte tijd realiseerd worden. Daarnaast ging ons normale werk ook gewoon door. Daarom hebben gebruik gemaakt van de capaciteit en expertise van Erwin Lam. Een goede keuze, als opzichter was hij werkelijk onze steun en toeverlaat.–Gerrit Vlieger, opdrachtgever nieuwbouw, Agrifirm

 


Bedrijfspand te Harderwijk

In opdracht van Van Drunen Installatiegroep is dit bestaande bedrijfspand tot een modern gebouw verheven. Op basis van een beschikbaar ontwerp heeft ELBD een technische omschrijving gemaakt waarop een prijsvormingsprocedure kon worden doorlopen. Het project is uiteindelijk zonder verrekening van meerwerk uitgevoerd. Door betrokkenheid en gedegen begeleiding is voor en door alle partijen goed werk geleverd met mooi resultaat!

naar boven

Deventrade

In opdracht van Van den Brink Staalbouw heeft ELBD op het bedrijventerrein in Deventer aandeel geleverd in de bouw van de betonkernen die uiteindelijk twee kantoorlagen ondersteunen. De totale uitvoering (van calculatiefase tot oplevering) is begeleid en aangestuurd door ELBD.


naar boven

Lidl

In opdracht van Van den Brink Staalbouw heeft ELBD op het bedrijventerrein in Zwaag aandeel geleverd in casco bouw van de betonconstructie (betonskelet , brandwanden, vloeren en keerwanden). De totale uitvoering (van calculatiefase tot oplevering) is begeleid en aangestuurd door ELBD.


naar boven

Bertilla

In opdracht van Van den Brink Staalbouw heeft ELBD aandeel geleverd in de casco bouw van de beton- en staalconstructie. De totale uitvoering (van calculatiefase tot oplevering) is begeleid en aangestuurd door ELBD.


naar boven

Andere projecten van Erwin Lam vanuit eerdere werkgevers

TheHa kokosbrood

In opdracht van de bouwkundig aannemer ben ik als projectcoördinator betrokken geweest bij de totstandkoming van dit mooie gebouw. In bouwteam hebben we met architect, directievoerder en de opdrachtgever het werk klaar gestoomd voor uitvoering. Opnieuw een bewijs dat goede samenwerking tot mooi resultaat leidt.


naar boven

Eemshaven

In opdracht van Agrifirm ben ik als projectleider/opzichter van een ingenieursbureau betrokken geweest bij de realisatie van dit enorme bouwwerk. Zeer veel bijzondere bouwmethodieken alsmede de omvang van het project, maken het project zeer bijzonder. Met veel plezier heb ik mijn dagelijkse functie ter plaatse uitgevoerd. Trots op dat ik aandeel heb mogen hebben in de totstandkoming van een dergelijk project.


naar boven

Logistiek gebouw

In opdracht van de bouwkundig aannemer ben ik als projectleider betrokken geweest bij de realisatie van dit logistieke gebouw. Een cross-docking met oppervlakte van ca. 3000m2 dat in zeer korte bouwtijd is gerealiseerd.


naar boven

Logistiek gebouw Zwolle

In opdracht van de bouwkundig aannemer ben ik als projectleider betrokken geweest bij de realisatie van de uitbreiding (16.000m2) van dit logistieke gebouw in Zwolle.
Een bouwtraject dat in zeer korte tijd en in nauwe samenwerking met de “fit-out” tot stand is gekomen. Oplevering bouwkundig ca. gelijk met de totale inrichting door vervroegde ingebruikname.


naar boven

Metnooij

In opdracht van de bouwkundig aannemer ben ik als projectleider betrokken geweest bij de realisatie van dit volledig gekoelde gebouw. Ca. 12.000m2 gekoelde opslag in zeven compartimenten. Dit volledig geautomatiseerde gebouw is tevens voorzien van ca. 1200m2 kantoorruimte.


naar boven