Actuele projecten


Van den Brink

Ontwikkeling tot en met realisatie volledig in eigen beheer: het nieuwe bedrijfspand van Van den Brink Staalbouw bv te Barneveld. Bekijk de video-impressie.

naar boven

Luxe villa

Nieuwbouw van een luxe villa te Nunspeet. Het projectmanagement ligt geheel in handen van ELBD.

naar boven

Hydrauliek Service Dunnewind

Nieuwbouw van een bedrijfspand te Staphorst.

naar boven


Abrona

Op het terrein van Abrona worden in ca. twee jaar tijd acht zorggebouwen gerealiseerd. In opdracht van de eindgebruiker. Bouwbegeleiding en technisch toezicht is in handen van ELBD.

naar boven

Agrifirm

De nieuwbouw van een nieuw hoofdkantoor te Apeldoorn. De ruwbouw was ondergebracht bij de bouwkundig aannemer. Alle overige disciplines (bijvoorbeeld alle technische installaties, inrichting, infra etc.) zijn door de opdrachtgever rechtstreeks ingekocht. De coördinatie van deze partijen viel onder verantwoording van de Projectmanager van Agrifirm. Mijn taak behalve bouwkundig toezicht: ondersteuning bij de totale coördinatie van de gehele uitvoering. Een hectisch maar en zeer interessant project met prachtig eindresultaat.

naar boven

Luxe Villa

Aan de rand van Harderwijk is deze luxe villa gerealiseerd. De contractvorming, directievoering en bouwtoezicht vielen onder verantwoording van ELBD. Begeleiding van de totale bouw met een prachtig eindresultaat en tevreden opdrachtgevers!

naar boven

Luxe Villa

In Ermelo is deze luxe villa gerealiseerd. De contractvorming, directievoering en bouwtoezicht vielen onder verantwoording van ELBD.

naar boven